Stumpf Zsuzsanna

Tanácsadás

Egyéni tanácsadás

Együtt vagy külön.

Specializáció: párkapcsolati kommunikáció, bántalmazó párkapcsolat.

Bővebb információ itt olvasható.

1 óra

Ára: 20000.- Ft 

“Ha csak a kórt kezeljük, vagy nyerünk, vagy vesztünk. Ha az embert magát, akkor biztosan nyerünk, bármi is lesz a végkifejlet.” (Patch Adams)
Egyrészről abban hiszek, hogy egy szervezet számára a legfontosabb faktor maga a vezető. Másrészt abban is hiszek, hogy a mindenre kiterjedő audit, a szervezetfejlesztés és bármilyen tréning kidobott pénz addig, amíg nem foglalkozunk az Emberekkel, valamint az emberek és a cég küldetése közötti harmóniával.  Ebből fakad a kultúra, a szellemiség, a dinamika, a teljesítmény, a siker, minden területen. Célszerű a különböző szinten dolgozók számára egy bizalom -teljes és biztonságos – sőt, ha lehet, családias légkört biztosítani, ahol a tevékenységen kívül semmi másra nem megy el a fókusz.  Ez is a vezető felelőssége. 
 
Akár kis- vagy nagyvállalkozás, akár egy multi vagy egyéb  szervezet élén áll a vezető, nem csak vezetői kompetenciákkal kell rendelkeznie, hanem megfelelő önismerettel is. Mert a másik legfontosabb, amivel megnyerheti és maga illetve a cél mellé állíthatja dolgozóit, az a hitelesség és az önazonosság.
 
Mindezeket figyelembe véve a vezetői coaching végeredményben tehát nem csupán a vezető mindennemű fejlesztéséről szól, hanem ez a közös munka eredménye közvetve és közvetlenül is pozitívan hat a dolgozókra, a többi vezetőre, a teljesítményre, magára az egész szervezet minden folyamatára és tényezőjére – mind e mellett a magánéletre is.
 

1,5 óra

Ára: 30000.- Ft

Segítségnyújtás – a lehetőségekhez mérten – a “teljes” egység elérése érdekében az “én” és a kapcsolatok terén, különös tekintettel a kommunikációra és a konfliktusok kezelésére. 

Hitvallástól független, csak szeretet és tisztelet van. 

Ára: 

20000.- Ft/ óra;  30000.-/1.5 óra

 

A gerinc és a test fizikai állapotával, tartással, életmóddal, intim kérdésekkel és egyéb teendőkkel kapcsolatban 0-tól 100 éves korig. 

55 perc

Ára: 15000.- Ft

A tudattalan működési módok térben való megjelenítése, probléma gyökerének feltárása és a megoldások megtalálása.

Ára: 20000.- Ft/ 1 óra; 30000.-/1.5 óra

A szereptérkép egy olyan eszköz, amely megmutatja az egyes szerepeinkhez való viszonyulásunkat, a szerepek közötti, akár láthatatlan  összefüggéseket, és segít eligazodni a mindennapokban rövid illetve hosszú távon. 

Ára: 20000.- Ft/ 1 óra; 30000.-/1.5 óra

Bővebb információ itt olvasható.

Spirituális önismeret fejlődésének kísérése, elakadások, álmok, spirituális élmények, adott esetben traumák oldásában támogatás, meditációk, különböző tudatállapotok elérésében segítség, azok tanítása, kérdések és válaszok, és minden, amire nyitott a szív és a lélek. Megpengetjük a szellemi síkokat, dimenziókat – egyénhez mérten megismerkedünk és kapcsolódunk a Teremtőhöz és a Teremtéshez, megpróbáljuk e hármat egységbe és összhangba rendezni – a személy adott kultúrájával és az általa követendő Hagyomány szem előtt tartásával. 

Ára: 20000.- Ft/1 óra; 30000.-/1.5 óra

Innermetrix (IMX), Profile, Centura és még sok más, konkrétan egy kérdésre vagy általános elemzése.

Tesztenként eltérő idő és ár. További információért, kérem keressen e-mailben.

stumpfzsuzsi@gmail.com

Csoportos tanácsadás
Van, aki ezt a formát preferálja, van akihez az egyéni segítségnyújtási eszközök állnak közelebb.  A csoportos “munkának” sok előnye van. 
A csoport egyrészt közösséget is jelent, ami azt jelenti, hogy amennyiben a tagok tisztelettel és szeretettel fordulnak egymás felé, akkor az teret ad a két legfontosabb dolognak: a bizalomnak és az őszinteségnek. Ez persze a vezető felelőssége, ahogy az is, hogy pl mennyire képes irányítani a csoportdinamikát, mennyire vonódik be, mennyire tudja “tartani” a teret. Áldott esetben pedig ez azzal is járhat, hogy az egyik ember felteszi azt a kérdést, amit a másik nem mer, és így nem csak azzal a válasszal távozhat, amire a megoldást szerette volna megkapni, hanem arra is választ kaphat, amire nem is számított…
 
Induló időpontokról érdeklődjön a stumpfzsuzsi@gmail.com e-mail címen. 
Tapasztalatom szerint az egészségügyi képzésekből jórészt a lényeg maradt ki: hogyan bánjunk az emberekkel, hogyan álljunk hozzá a munkánkhoz, és hogyan tudunk minél nagyobb értéket teremteni? 
Egy ilyen képzés, ahol magát a szolgáltatást nem csak a szakmai, hanem az emberi szempontok alapján is megközelítjük, hiánypótló.
 
A képzések mindig igazodnak a jelentkező egyének vagy szakmai szervezetek igényéhez. 
 

Képzésenként eltérő időtartam és ár.

További információért, kérem keressen e-mailben: 

stumpfzsuzsi@gmail.com

Ára: 15000.- Ft / fő/ állítóknak, 7500.-/fő segítőknek.

Bővebb információ itt olvasható.