Stumpf Zsuzsanna

Innermetrix

IMX-iceberg-pyramide-v3-HU
Mi az az Innermetrix?
Egy új, komplex személyiség-diagnosztikai eszköz, amely megméri és megmutatja a láthatatlant is.
Alapja, hogy nem az erősségeket és a gyengeségeket kell megkeresni, hiszen azokat mi gyártjuk magunknak, ellenben segít megkeresni azt a tehetségünket, amelyben a legjobban teljesítünk úgy, hogy közben nő az energiánk. Gyakorlatilag mindenben más, mint más hasonló eszköz (többek között nem pszichológiára, hanem matematikai algoritmusra épít). Több dimenzión keresztül, és a megszokottól teljesen eltérő módon vizsgálja a természetes és adaptív viselkedést, magatartást, a kommunikációt, a motivációkat, a tehetségeket, kompetencia-szinteket, döntési folyamatokat, vakfoltokat, teljesítményt, tanulási és fejlődési lehetőségeket, értékstruktúrát, elkötelezettséget, megtarthatóságot.
Kinek van rá szüksége?
Vezetőnek, személynek vagy csapatnak – egy szervezeti audit mellett az emberállományt is fontos lenne felmérni.
HR-esnek, kiválasztási folyamatokhoz, illetve tréningek megvásárlása előtt, hogy a valós problémát orvosoljuk, ne csak a felszínen láthatót.
Egyéneknek, pároknak, pályaválasztás előtt állóknak.
Rövid kitöltendő idő, egyszerű feladatok – matek nélkül, melyet egy 76 oldalas írásbeli + kétórás szóbeli értékelés + tanácsadás követ.
Ez az eljárássorozat biztosítja egy vezetőnek azt, hogy minden kollégáját  a kívánt fejlődési,- fejlesztési útra állítson, ahol megfelelően tudja alkalmazni képességeit, kihasználni az ösztönzőit. 
Ez az eszköz tudatosan támogatja az Egyén, illetve a Csapat magatartását a közös (teljesítmény) célok elérése érdekében.
Érdeklődni e-mailben: stumpfzsuzsi@gmail.com

Kb 20-40 perces időt igénybe vevő teszt megírása után, visszakap egy 76 oldalas értékelést önmagáról, és ezt egészíti ki egy körülbelül másfél órás személyes vagy online beszélgetés.